BEMIDDELING

Home » Diensten » Bemiddeling

ES expertise gaat nog een stap verder.

Als mediator wordt een brug geslagen tussen burgers en partijen, zoals projectontwikkelaars en gemeentes. Stel een projectontwikkelaar wil nieuwbouw of herbouw. Ook hier spelen verschillende belangen en niet zelden moeten concessies worden gedaan. Een essentieel onderdeel is een fijn, groen leefklimaat voor de bewoners terwijl de projectontwikkelaar misschien vooral aan slopen denkt. En hoe gaat al dat groen eruitzien?

ES expertise vervult ‘n belangrijke bemiddelingsrol, dus als mediator schakelen tussen burgers, projectontwikkelaars en gemeente. Een luisterend oor bieden aan de bewoners, maar tegelijkertijd de groeiambities van gemeentes kennen. Dit betekent met elkaar om tafel, eerlijke adviezen delen en deze sterk onderbouwen door een flinke dosis kennis. En natuurlijk meedenken op alle terreinen binnen groen: van assortiment, onderhoud en hittebestrijding tot ook klimbomen en groene speelterreinen. Een kortlopend of langdurig traject? ES expertise staat klaar.  

Bemiddeling door een onafhankelijke partner als ES expertise kan ook bij een conflictsituatie de oplossing zijn. Door de kennis van zowel de groensector als ervaring in langdurige samenwerkingen met verschillende partijen is een oplossing vaak dichterbij dan je denkt.